Over mij

Niels Goudswaard, GZ-Haptotherapeut en Psychomotorisch Therapeut MA / MSc

Van oorsprong ben ik fysiotherapeut. Al snel na mijn afstuderen in 1999 raakte in gefascineerd door de complexe relatie van 'lichaam en geest' en de interactie van denken en voelen, een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt.

In 2005 heb ik de opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn afgerond en ben ik gaan werken als GZ-Haptotherapeut. Daarna volgden nog een masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie en een masteropleiding Psychomotorische Therapie.

Mijn behandeling kenmerkt zich door een combinatie van kennis, ervaring en een sensitieve, persoonlijke benadering. Ik doe mijn best om tot een échte ontmoeting te komen. Daardoor ben je bij mij aan het goede adres als je je gevoel een grotere plaats wilt geven in je leven, of je emoties juist beter wilt leren reguleren. Ook bij slaapproblemen en fysieke klachten als pijn, vermoeidheid en darmproblemen etc. ben je van harte welkom.

Ik ben naast mijn werk in de praktijk tevens werkzaam bij Vitaalpunt. Dit is een organisatie voor specialistische GGZ voor behandeling van o.a. angst- en paniekklachten, burn-out en depressie. Ook zie ik daar veel cliënten met ernstige vermoeidheids- en pijnklachten. (www.vitaalpunt.nl)

In mijn vrije tijd maak ik veel muziek en breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik hou er ook erg van om lekker actief bezig te zijn: mountainbiken, tennissen en wandelen.