Tarieven en vergoedingen

Een sessie Haptotherapie of Psychomotorische Therapie duurt ongeveer 55-60 minuten en kost in 2024 €93,- per sessie. Studenten en U-pas houders krijgen een korting van 20%. 

De kosten voor een verlengde sessie (in overleg) zijn €23,25 per kwartier.

Haptotherapie of Psychomotorische Therapie worden, afhankelijk van je verzekering, vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Bekijk de vergoedingen van jouw zorgverzekering in het kader hiernaast ->

Voor zowel PMT als Haptotherapie ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg  NFG en de RBCZ. Dit is voor de meeste verzekeraars een voorwaarde voor vergoeding. Door lidmaatschap van deze beroepsverenigingen ben ik verplicht tot het regelmatig volgen van bij- en nascholing op het gebied van haptonomie, psychologie en psychopathologie.

Voor verzekerden van VGZ en enkele kleine verzekeraars ben ik terug te vinden in Vergelijk en Kies. Klik voor vergoedingen van jouw verzekeraar aan de rechter kant van de pagina op de link.

Indien een afspraak niet kan worden nagekomen dient deze zo spoedig mogelijk maar ten minste 24 uur van tevoren worden afgezegd. Binnen 24 uur wordt 50% van de sessie in rekening gebracht. Deze sessie kan niet bij de verzekeraar worden gedeclareerd.


Bekijk de vergoeding van jouw zorgverzekeraar:

PMT 

Voorwaarden

Neem voor de behandeling kennis van de betalingsvoorwaarden.

Afspraken kunnen worden gemaakt en worden geannuleerd via telefoon en e-mail. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden in rekening gebracht.


 

KvK nr:                        57252505    

AGB-code:                90-034302

AGB-code praktijk:   90-056362

NFG Lidnummer: 8930 

RBCZ Lidnummer: 190179R

Bankrekening: NL03 SNSB 0339 4728 47 t.n.v. Persensus