Tarieven en vergoedingen

Een sessie Haptotherapie of Psychomotorische Therapie duurt ongeveer 50 minuten en kost €80,- per sessie. Studenten en U-pas houders krijgen een korting van 20%.

Beide worden, afhankelijk van je verzekering, vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Bekijk de vergoedingen van jouw zorgverzekering in het kader hiernaast ->

Ik ben lid van beroepsvereniging voor GZ-Haptotherapeuten VHH onder nr. 495A. Dit is voor de meeste verzekeraars een voorwaarde voor vergoeding. Door lidmaatschap van deze beroepsvereniging ben ik verplicht tot het regelmatig volgen van bij- en nascholing op het gebied van haptonomie, psychologie en psychopathologie.

Voor PMT en haptotherapie ben ik eveneens aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg NFG en de RBCZ. Voor verzekerden van VGZ en enkele kleine verzekeraars ben ik terug te vinden in Vergelijk en Kies. Klik voor vergoedingen van jouw verzekeraar aan de rechter kant van de pagina op de link.


Bekijk de vergoeding van jouw zorgverzekeraar:

Voorwaarden

Neem voor de behandeling kennis van de betalingsvoorwaarden.

Afspraken kunnen worden gemaakt en worden geannuleerd via telefoon en e-mail. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden in rekening gebracht.


KvK nr: 57252505

AGB-code: 90-034302

AGB-code praktijk: 90-056362

Bankrekening: NL03 SNSB 0339 4728 47 t.n.v. Persensus